Žloutkovou směs opatrně promícháme se sněhem a přimícháme i kakao, mouku a prášek do pečiva.
Na plechu vystlaném papírem pečeme při teplotě 180 stupňů asi 30 minut .
Recept pokračuje na další straně
Šlehačku Nalijeme do hrnce a ohřejeme ji, přidáme nalámanou čokoládu a necháme rozpustit.
Vaříme na slabém ohni asi 5 minut a potom odložíme.
Želatinu rozpustíme v malém množství vody a smícháme s čokoládovým krémem, který se zahřeje, ale už nevaří.
Necháme vychladnout a potom vložíme do chladničky nejméně na 3 hodiny. Teprve potom šlehačku vyšleháme.
Na pánvi necháme zkaramelizovat cukr s 2 lžícemi vody, když roztaje, přidáme zbytek vody a vaříme, dokud dokud nám nevznikne konzistence jako sirup, vmícháme rum a necháme vychladnout.
Těsto rozdělíme na dva pláty oba a prolejeme cukrovým sirupem.
Naplníme krémem – krém můžete ozvláštnit ovocem nebo kousky čokolády či ořechy.
Vrch přelijeme čokoládovou polevou. Zákusek necháme ztuhnout. Je výborný, jemný a lahodný jako pěna .