Zaručeně dokonalý piškot na rolády, který nepraská a stáčí se za studena. Jakmile se ho naučíte, nebudete chtít jiný. Tento recept si vytiskněte a připněte na ledničku

56541
Sdílejte

marmeláda na potření, krém, ovoce

Chcete-li tmavou roládu, přidejte do těsta i 2 lžíce kakaa, přičemž uberete trochu mouky

postup:

Vyšleháme bílky + cukr krupice do husté pěny, pak – postupně, po jednom zašleháme žloutky.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec vmícháme i prosátou mouku.

Rozetřeme na pečící papír a pečeme na 180 st. 7-10 minut dorůžova.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články