Zaručeně dokonalý piškot na rolády, který nepraská a stáčí se za studena. Jakmile se ho naučíte, nebudete chtít jiný. Tento recept si vytiskněte a připněte na ledničku

56965
Sdílejte

marmeláda na potření, krém, ovoce

Chcete-li tmavou roládu, přidejte do těsta i 2 lžíce kakaa, přičemž uberete trochu mouky

postup:

Vyšleháme bílky + cukr krupice do husté pěny, pak – postupně, po jednom zašleháme žloutky.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec vmícháme i prosátou mouku.

Rozetřeme na pečící papír a pečeme na 180 st. 7-10 minut dorůžova.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články