Ty nejjemnější rohlíčky z kefíru: Těsto je tak jemné, že neztvrdne několik dní !

5673
Sdílejte

Potom těsto rozdělíme na menší části, vyformujeme z nich bochánky a každý potom rozválíme na ovál.

Na jednu stranu navrstvíme lžičku náplně, zavineme a druhou stranu nařežeme na proužky. Přeložíme a vyformujeme růžek.

Necháme asi 25 minut ještě podrost na vymazaném plechu.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

Takovou krkovičku jste ještě nejedli – Zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány

Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

Pokud máte doma brambory a kousek sýra, tyto tyčinky musíte vyzkoušet !

Další články