Ty nejjemnější rohlíčky z kefíru: Těsto je tak jemné, že neztvrdne několik dní !

5673
Sdílejte

postup:

Do teplého kefíru přidáme droždí, cukr a rozmícháme.

Přidáme vejce, máslo a rozmícháme.

V samostatné misce smícháme všechny sypké přísady (mouku prosejeme) a přidáme do směsi.

Mícháme nejdříve metličkou a pak přendáme na pomoučený vál a mícháme rukama jednotné těsto.

Přendáme do vymazané misky, přikryjeme fólií, utěrkou a necháme kynout i 1,5 hodiny.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

Takovou krkovičku jste ještě nejedli – Zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány

Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

Pokud máte doma brambory a kousek sýra, tyto tyčinky musíte vyzkoušet !

Další články