Ty nejjemnější rohlíčky z kefíru: Těsto je tak jemné, že neztvrdne několik dní !

20823
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Potom těsto rozdělíme na menší části, vyformujeme z nich bochánky a každý potom rozválíme na ovál.

Na jednu stranu navrstvíme lžičku náplně, zavineme a druhou stranu nařežeme na proužky. Přeložíme a vyformujeme růžek.

Necháme asi 25 minut ještě podrost na vymazaném plechu.

Recept pokračuje na další straně

Potřeme rozmíchaným žloutek s trochou mléka a posypeme mákem nebo semínky podle chuti.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Video návod:

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články