Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1755
Sdílejte

Vychladlou směs vyválíme na těsto, jeho maximální tloušťka by však neměla přesahovat půl centimetru. Pomocí formiček vykrajujeme libovolné tvary a dáme péct na 10 minut při 170 stupních. Hned po vyjmutí z trouby je potřeme rozšlehaným vejcem a necháme odpočívat v dóze na chladném místě, aby co nejvíce změkly.

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články