Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1898
Sdílejte

Vychladlou směs vyválíme na těsto, jeho maximální tloušťka by však neměla přesahovat půl centimetru. Pomocí formiček vykrajujeme libovolné tvary a dáme péct na 10 minut při 170 stupních. Hned po vyjmutí z trouby je potřeme rozšlehaným vejcem a necháme odpočívat v dóze na chladném místě, aby co nejvíce změkly.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články