Vychladlou směs vyválíme na těsto, jeho maximální tloušťka by však neměla přesahovat půl centimetru. Pomocí formiček vykrajujeme libovolné tvary a dáme péct na 10 minut při 170 stupních. Hned po vyjmutí z trouby je potřeme rozšlehaným vejcem a necháme odpočívat v dóze na chladném místě, aby co nejvíce změkly.
Kam dál?
- Žádné vejce a pochoutka jako hrom: Tato čokoládový dort s vanilkovým krémem patří mezi hvězdy každé oslavy !
- Luxusní dezert s krémem a vaječným likérem: Žádná návštěva neodmítne takovou dobrotu !
- Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !
- Tvarohový dezert se smetanovým krémem : Rychlá a jednoduchá příprava