Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1806
Sdílejte

Vychladlou směs vyválíme na těsto, jeho maximální tloušťka by však neměla přesahovat půl centimetru. Pomocí formiček vykrajujeme libovolné tvary a dáme péct na 10 minut při 170 stupních. Hned po vyjmutí z trouby je potřeme rozšlehaným vejcem a necháme odpočívat v dóze na chladném místě, aby co nejvíce změkly.

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články