Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1898
Sdílejte

 

postup:

Mouku smícháme spolu se sodou, hřebíčkem, skořici a medem. Vše důsledně promícháme a postupně přidáváme vajíčka. Za stálého hnětení zpracovává těsto. Hned, jak začne být směs pevná, necháme ji odstát alespoň na pár hodin v chladničce. Optimálně by to mělo být alespoň na 5-6 hodin.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články