Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1797
Sdílejte

 

postup:

Mouku smícháme spolu se sodou, hřebíčkem, skořici a medem. Vše důsledně promícháme a postupně přidáváme vajíčka. Za stálého hnětení zpracovává těsto. Hned, jak začne být směs pevná, necháme ji odstát alespoň na pár hodin v chladničce. Optimálně by to mělo být alespoň na 5-6 hodin.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články