Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1626
Sdílejte

 

postup:

Mouku smícháme spolu se sodou, hřebíčkem, skořici a medem. Vše důsledně promícháme a postupně přidáváme vajíčka. Za stálého hnětení zpracovává těsto. Hned, jak začne být směs pevná, necháme ji odstát alespoň na pár hodin v chladničce. Optimálně by to mělo být alespoň na 5-6 hodin.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články