Hříšně dobré dvoubarevné bonbóny v čokoládě s nutellovým jádrem – nepečené: Připravte se, že zmizí z tácku raketovou rychlostí !

4011
Sdílejte

Kuličky odložíme na 30 minut do lednice, aby trochu ztuhly a potom je polijeme čokoládovou polevou. Tu si připravíme tak, že dáme do hrnce ohřát šlehačku (ale nenecháme ji sevřít).

Nalámeme do ní tmavou čokoládu a metličkou vymícháme na hladkou polevu.

Kuličky namáčíme a klademe na pečící papír nebo na mřížku, kde necháme ztuhnout. Můžeme ozdobit i bílou čokoládou nebo posypat nasekanými oříšky. Když jsou kuličky ztuhlé, uložíme je do papírových košíčků, můžeme je podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD

 

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články