Hříšně dobré dvoubarevné bonbóny v čokoládě s nutellovým jádrem – nepečené: Připravte se, že zmizí z tácku raketovou rychlostí !

3930
Sdílejte

Kuličky odložíme na 30 minut do lednice, aby trochu ztuhly a potom je polijeme čokoládovou polevou. Tu si připravíme tak, že dáme do hrnce ohřát šlehačku (ale nenecháme ji sevřít).

Nalámeme do ní tmavou čokoládu a metličkou vymícháme na hladkou polevu.

Kuličky namáčíme a klademe na pečící papír nebo na mřížku, kde necháme ztuhnout. Můžeme ozdobit i bílou čokoládou nebo posypat nasekanými oříšky. Když jsou kuličky ztuhlé, uložíme je do papírových košíčků, můžeme je podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD

 

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články