Hříšně dobré dvoubarevné bonbóny v čokoládě s nutellovým jádrem – nepečené: Připravte se, že zmizí z tácku raketovou rychlostí !

3969
Sdílejte

Na polevu:

200 g tmavé čokolády

1 šlehačku

volitelné: 100 g bílé čokolády

Recept pokračuje na další straně

postup:

Oplatky si rozdrobíme na malé kousky a smícháme s nutellou nebo jinou čokoládovou pomazánkou tak, aby nám vznikla tvarovatelná hmota.


Z této hmoty si vytvarujeme malé kuličky, poklademe je na tác a odložíme do lednice, ať nám trochu ztuhnou.

Nyní si připravíme druhou, světlou hmotu. Umeleme si máslové sušenky a přidáme k nim mascarpone. Opět vymícháme tvárnou hmotu. Vyformujeme si kulky, potom je rozmačkáme na placičky a zabalíme do nich menší nutellové kuličky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články