Hříšně dobré dvoubarevné bonbóny v čokoládě s nutellovým jádrem – nepečené: Připravte se, že zmizí z tácku raketovou rychlostí !

4011
Sdílejte

Na polevu:

200 g tmavé čokolády

1 šlehačku

volitelné: 100 g bílé čokolády

Recept pokračuje na další straně

postup:

Oplatky si rozdrobíme na malé kousky a smícháme s nutellou nebo jinou čokoládovou pomazánkou tak, aby nám vznikla tvarovatelná hmota.


Z této hmoty si vytvarujeme malé kuličky, poklademe je na tác a odložíme do lednice, ať nám trochu ztuhnou.

Nyní si připravíme druhou, světlou hmotu. Umeleme si máslové sušenky a přidáme k nim mascarpone. Opět vymícháme tvárnou hmotu. Vyformujeme si kulky, potom je rozmačkáme na placičky a zabalíme do nich menší nutellové kuličky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články