Dejte dohromady zelí a kefír, tak si zaručeně pochutnáte. Určitě vyzkoušejte, protože něco takového jste ještě nejedli

2677
Sdílejte

Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.

Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.

Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.

Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články