Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.

Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.

Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.

Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Zapomeňte na tiramisu! Tento dezert je 1000krát chutnější !
- Jednoduchý banánový koláč z hrnečku „Krtkův plech“: Zde je recept!
- EXTRA rychlé záviny BEZ droždí: Z kynutého už nepeču, toto těsto používám i na šneky, buchty a rohlíky !
- Větrníkový dort, kterým zabodujete na každé rodinné oslavě: Trumfne i oblíbené zákusky!







