Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.
Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.
Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.
Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat
- Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !
- Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ
- Luxusní domácí bowle: Jednoduché, osvěžující a báječně chutné. Připravte si ho za 10 minut i vy!