Dejte dohromady zelí a kefír, tak si zaručeně pochutnáte. Určitě vyzkoušejte, protože něco takového jste ještě nejedli

2750
Sdílejte

Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.

Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.

Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.

Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články