Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.
Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.
Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.
Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Tento lahodný dezert je hotov už za 10 minut !
- Bramborový nákyp plněný šunkou a sýrem: Výborný oběd z jedné mísy, který si všichni pochvalují !
- Fantastické, krémové kostky z listového těsta plné skvělého ovoce. Jednoduše vynikající !
- Škoda, že jsem tento recept neznala dříve. Levné, syté a vynikající jídlo pro celou rodinu!