Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.
Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.
Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.
Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Recept od maminky: Jedinečné laskonky se dvěmi tajnými ingrediencemi !
- VÁNOČNÍ PEČENÍ: Kokosové koule máčené v čokoládě! Zákusek, který na svátky bezpochyby patří !
- Když jim řekla, že bude mrkvová pomazánka, ohrnuli nos. Po jednom ochutnání se nestačili olizovat až za ušima. Takovou lahůdku už dlouho nejedli!
- Recept na suflé se třemi druhy sýra – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou