Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.
Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.
Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.
Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !
- Dokonalý krémeš, který připravíte bez pečení: Musím se podělit o tento luxusní recept, dělám ho skoro každý týden !
- Jak nejlépe uskladnit česnek ? S touto metodou budete mít čerstvý česnek po ruce celou zimu!
- Na zahradní párty podávala pohoštění jako ze seriálu Dallas! Takovou dobrotu ještě nejedli. Jídlo pro horních deset tisíc za pár korun.