Zdravý tvarohový pekáč. Stačí jen 4 ingredience a vůbec žádný cukr. Nebudete ho chtít odložit a sníte ho celý na posezení

5221
Sdílejte

Na vrch posypeme skořicí.

Recept pokračuje na další straně

Vložili jsme do většího pekáče.

Nalijte vroucí vodu až do středu a vložte do rozpálené trouby na 160 stupňů asi na 45 minut.

Pekáč nechte úplně vychladnout a poté jej vyjměte z formy.

Podívejte se na všechny triky a moudrost vaření podrobněji v mém videoreceptu níže!

VIDEO POSTUP :

 

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články