Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

15756
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Doba pečení si třeba uhlídat, protože každá trouba peče jinak. Důležité je, aby byl povrch světlounký.

Lepíme a opalujeme v čokoládě, ořechách, kokosu, nebo jen posypeme práškový cukrem.

Pokud chcete, aby vám ořechy na pečivu drželi, potřete povrch šťávou z kompotu a obalte.

Já jsem druhou stranu obalila v čokoládě.

VIDEO POSTUP :

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články