Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

15644
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Doba pečení si třeba uhlídat, protože každá trouba peče jinak. Důležité je, aby byl povrch světlounký.

Lepíme a opalujeme v čokoládě, ořechách, kokosu, nebo jen posypeme práškový cukrem.

Pokud chcete, aby vám ořechy na pečivu drželi, potřete povrch šťávou z kompotu a obalte.

Já jsem druhou stranu obalila v čokoládě.

VIDEO POSTUP :

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články