Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

15831
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Doba pečení si třeba uhlídat, protože každá trouba peče jinak. Důležité je, aby byl povrch světlounký.

Lepíme a opalujeme v čokoládě, ořechách, kokosu, nebo jen posypeme práškový cukrem.

Pokud chcete, aby vám ořechy na pečivu drželi, potřete povrch šťávou z kompotu a obalte.

Já jsem druhou stranu obalila v čokoládě.

VIDEO POSTUP :

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články