Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

16275
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Doba pečení si třeba uhlídat, protože každá trouba peče jinak. Důležité je, aby byl povrch světlounký.

Lepíme a opalujeme v čokoládě, ořechách, kokosu, nebo jen posypeme práškový cukrem.

Pokud chcete, aby vám ořechy na pečivu drželi, potřete povrch šťávou z kompotu a obalte.

Já jsem druhou stranu obalila v čokoládě.

VIDEO POSTUP :

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články