Upekla jsem úžasnou karamelovou bábovku s krémem: Když jsem ji vyklopila z formy, všichni jen otvírali ústa!

24254
Sdílejte

Bábovkovou formu vložíme do větší mísy a do mísy nalijeme vodu.

Formu přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu.

Recept pokračuje na další straně

Necháme mírně vychladnout, obrátíme a vyklopíme z formy.

Video postup:

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články