Upekla jsem úžasnou karamelovou bábovku s krémem: Když jsem ji vyklopila z formy, všichni jen otvírali ústa!

23134
Sdílejte

Bábovkovou formu vložíme do větší mísy a do mísy nalijeme vodu.

Formu přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu.

Recept pokračuje na další straně

Necháme mírně vychladnout, obrátíme a vyklopíme z formy.

Video postup:

 

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články