Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !

5551
Sdílejte

Pokud se už přece jen srazí, můžeme se pokusit napravit to tím, že ji vyšleháme tyčovým mixérem , znovu necháme vychladnout a pokusíme se opět vyšlehat. V krajním případě zašleháme do vyšlehaného másla.

Pařížský krém

Je odlišný v tom, že kromě smetany a čokolády obsahuje i jiné přísady. Je velmi oblíbený a neváhejte ho vyzkoušet do dortů, rolád, zákusků, nebo jen tak, například s čerstvým ovocem.

potřebujeme:

250 ml smetany na šlehání

100 g kakaa

500 g másla

350 g krystalového cukru

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Další články