Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !

4869
Sdílejte

Pokud se už přece jen srazí, můžeme se pokusit napravit to tím, že ji vyšleháme tyčovým mixérem , znovu necháme vychladnout a pokusíme se opět vyšlehat. V krajním případě zašleháme do vyšlehaného másla.

Pařížský krém

Je odlišný v tom, že kromě smetany a čokolády obsahuje i jiné přísady. Je velmi oblíbený a neváhejte ho vyzkoušet do dortů, rolád, zákusků, nebo jen tak, například s čerstvým ovocem.

potřebujeme:

250 ml smetany na šlehání

100 g kakaa

500 g másla

350 g krystalového cukru

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články