Rozmačkané brambory s mletým masem: Zkusili jsme je k obědu a k večeři peču druhou várku – fantastické!

7115
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Na pečící papír nasypeme strouhanku a na ni rozložíme bramborovou hmotu.

Do středu navrstvíme mleté ​​maso.

Pomocí papíru na pečení zabalíme.

Nakrájíme na kousky a uložíme na plech vyložený papírem.

Při teplotě 180 stupňů pečeme 35-40 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články