Rozmačkané brambory s mletým masem: Zkusili jsme je k obědu a k večeři peču druhou várku – fantastické!

7259
Sdílejte

Mleté maso 400 g

Strouhanka 60 g

Recept pokračuje na další straně

postup:

Brambory, oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka v osolené vodě.

Scedíme a rozmačkáme.

Přidáme nakrájenou petrželku, nastrouhaný sýr, vejce a ochutíme solí a pepřem.

Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na olivovém oleji dozlatova a přidáme k mletému masu, přidáme i nakrájenou petrželku. Zamícháme.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články