Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!

9831
Sdílejte

těsto

 

Ze surovin zpracujeme těsto, vyválíme na tloušťku 2-3 mm, rádýlkem pokrájíme na obdélníky 4 x 6 cm a natáčíme na suché kovové / plechové / trubičky, na spoji přitlačíme, pečeme na slabě vymazaném plechu při teplotě 160 stupňů / plynová trouba / asi 10 minut.

Pařížská šlehačka:

Smetanu s čokoládou přivedeme do varu a necháme dobře vychladit, vychlazenou vyšleháme a naplníme trubičky.

Máslový krém:

Utřeme máslo, cukr, ořechy a rum, plníme trubičky.

Přejeme vám dobrou chuť! :-)

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články