Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!

9764
Sdílejte

těsto

 

Ze surovin zpracujeme těsto, vyválíme na tloušťku 2-3 mm, rádýlkem pokrájíme na obdélníky 4 x 6 cm a natáčíme na suché kovové / plechové / trubičky, na spoji přitlačíme, pečeme na slabě vymazaném plechu při teplotě 160 stupňů / plynová trouba / asi 10 minut.

Pařížská šlehačka:

Smetanu s čokoládou přivedeme do varu a necháme dobře vychladit, vychlazenou vyšleháme a naplníme trubičky.

Máslový krém:

Utřeme máslo, cukr, ořechy a rum, plníme trubičky.

Přejeme vám dobrou chuť! :-)

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články