Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!

9987
Sdílejte

těsto

 

Ze surovin zpracujeme těsto, vyválíme na tloušťku 2-3 mm, rádýlkem pokrájíme na obdélníky 4 x 6 cm a natáčíme na suché kovové / plechové / trubičky, na spoji přitlačíme, pečeme na slabě vymazaném plechu při teplotě 160 stupňů / plynová trouba / asi 10 minut.

Pařížská šlehačka:

Smetanu s čokoládou přivedeme do varu a necháme dobře vychladit, vychlazenou vyšleháme a naplníme trubičky.

Máslový krém:

Utřeme máslo, cukr, ořechy a rum, plníme trubičky.

Přejeme vám dobrou chuť! :-)

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články