Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!

10400
Sdílejte

těsto

 

Ze surovin zpracujeme těsto, vyválíme na tloušťku 2-3 mm, rádýlkem pokrájíme na obdélníky 4 x 6 cm a natáčíme na suché kovové / plechové / trubičky, na spoji přitlačíme, pečeme na slabě vymazaném plechu při teplotě 160 stupňů / plynová trouba / asi 10 minut.

Pařížská šlehačka:

Smetanu s čokoládou přivedeme do varu a necháme dobře vychladit, vychlazenou vyšleháme a naplníme trubičky.

Máslový krém:

Utřeme máslo, cukr, ořechy a rum, plníme trubičky.

Přejeme vám dobrou chuť! :-)

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články