Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!

4958
Sdílejte

Nyní do těsta protlačte jeden stroužek česneku a přidejte i malé množství najemno nasekaných bylinek. Přidejte sladkou papriku, podle chuti sůl a zamíchejte.

Krůtí nebo kuřecí játra nakrájejte na kousky o velikosti 3 x 3 centimetry a vložte je do těsta.

Játra nechte 15 minut v těstíčku , pak ji na předehřáté pánvi se slunečnicovým olejem opražte do krásné zlatavé kůrky. Oheň musí být mírný.

Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články