Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!

4904
Sdílejte

Nyní do těsta protlačte jeden stroužek česneku a přidejte i malé množství najemno nasekaných bylinek. Přidejte sladkou papriku, podle chuti sůl a zamíchejte.

Krůtí nebo kuřecí játra nakrájejte na kousky o velikosti 3 x 3 centimetry a vložte je do těsta.

Játra nechte 15 minut v těstíčku , pak ji na předehřáté pánvi se slunečnicovým olejem opražte do krásné zlatavé kůrky. Oheň musí být mírný.

Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články