Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!

5038
Sdílejte

Nyní do těsta protlačte jeden stroužek česneku a přidejte i malé množství najemno nasekaných bylinek. Přidejte sladkou papriku, podle chuti sůl a zamíchejte.

Krůtí nebo kuřecí játra nakrájejte na kousky o velikosti 3 x 3 centimetry a vložte je do těsta.

Játra nechte 15 minut v těstíčku , pak ji na předehřáté pánvi se slunečnicovým olejem opražte do krásné zlatavé kůrky. Oheň musí být mírný.

Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články