Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!

5059
Sdílejte

Vynikající recept na přípravu pečeně, kterou mě naučil ještě můj děda šéfkuchař. Pečeně podle tohoto receptu je velmi jemná a lahodná. Zaručeně neztvrdne a bude chutnat i tomu, kdo pečeni jinak nemusí. Já ji takto Jím i bez přílohy, ale výborná je s pečivem nebo zeleninou .

Toto těsto dodá játrech jemnost a originalitu. Určitě vyzkoušejte játra uvařit podle tohoto receptu !

Na těsto rozbijte dvě vejce v hluboké misce, přidejte dvě polévkové lžíce majonézy a stejné množství mouky. zamíchejte. Vznikne vám tekutější těsto .

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články