Milionová roláda Pavlova: Šťavnatá, lahodná a dokážete ji rychle připravit – lepší dezert nemají ani v cukrárně!

32768
Sdílejte

100 g smetanového sýra nebo mascarpone

2 lžíce vanilkového cukru

jahody, maliny nebo borůvky

Recept pokračuje na další straně

postup:

Bílky vyšleháme se špetku soli. Když je hmota tvrdá a drží se na lopatkách mixéru, začneme po lžících přidávat cukr, který po každé dávce dobře promícháme .

Na konci dostaneme tuhou a lesklou pěnu, která po vyjmutí metel z mixéru tvoří vrcholy. Přidejte citrónovou šťávu a škrob a míchejte opatrně za stálého míchání špachtlí pohyby zdola nahoru.

Citrónovou šťávu lze nahradit octem.

Směs natřeme v rovnoměrné vrstvě do velkého plechu na pečení (40/28 cm) vyloženého pečícím papírem. Posypeme mandlovými lupínky.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články