Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

1035
Sdílejte

Na krém vyšleháme máslo s práškovým cukrem, zašleháme Salko a změklou čokoládu a přidáme podle chuti rum.

Na desku prosejeme mouku s práškovým cukrem a kakaem, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme měkké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce odležet.

Vychlazené těsto pak rozválíme na sílu 2-3 mm a formičkou vykrajujeme srdíčka.

Pečeme je na plechu s pečícím papírem při 170 ° C po dobu 7-8 minut.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Nebaví vás dělat klasickou omeletu ? Udělejte si tento bramborový koláč z jedné pánve.Pochutná si na něm celá vaše rodina !

Rychlý dort “uragán”: Recept pobláznil celou rodinu – ostatních dezertů si nikdo ani nevšiml, každý chtěl jen tohle !

Další články