Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

2347
Sdílejte

Na desku prosejeme mouku s práškovým cukrem a kakaem, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme měkké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce odležet.

Vychlazené těsto pak rozválíme na sílu 2-3 mm a formičkou vykrajujeme srdíčka.

Pečeme je na plechu s pečícím papírem při 170 ° C po dobu 7-8 minut.

Recept pokračuje na další straně

Upečená vychladlé srdíčka slepíme po dvou pomocí krému a uložíme je asi na dvě hodiny do chladničky.

Pokud nechcete připravovat krém, můžete použít i marmeládu.

Vychlazená koláčky namočíme do rozpuštěné hořké čokolády a ozdobíme podle vkusu.

Krásné vyzařují pokud je ještě po čokoládě obalit v strouhané čokoládě, nebo jejich čokoládou posypete.

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články