Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

1260
Sdílejte

Na krém vyšleháme máslo s práškovým cukrem, zašleháme Salko a změklou čokoládu a přidáme podle chuti rum.

Na desku prosejeme mouku s práškovým cukrem a kakaem, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme měkké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce odležet.

Vychlazené těsto pak rozválíme na sílu 2-3 mm a formičkou vykrajujeme srdíčka.

Pečeme je na plechu s pečícím papírem při 170 ° C po dobu 7-8 minut.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Famózní dezert, jehož příprava vám zabere 5 minut: Nakrájené ovoce se sušenkami zalijete pudinkovým krémem a máte pochoutku jako hrom !

Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !

Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !

Obyčejnou bublaninu už nedělám, toto je BOMBA: Nejchutnější rychlý SALKO piškot s tvarohem – lepší koláč snad neexistuje !

Bramborový nákyp plněný šunkou a sýrem: Výborný oběd z jedné mísy, který si všichni pochvalují !

Další články