Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

3202
Sdílejte

100 g másla

1 lžička moučkového cukru

100 g Salka

100 g změklé hořké čokolády

podle chuti rum

dále:

rozpuštěnou čokoládu

nastrouhanou čokoládu

Recept pokračuje na další straně

Na krém vyšleháme máslo s práškovým cukrem, zašleháme Salko a změklou čokoládu a přidáme podle chuti rum.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články