Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

3204
Sdílejte

Na desku prosejeme mouku s práškovým cukrem a kakaem, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme měkké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce odležet.

Vychlazené těsto pak rozválíme na sílu 2-3 mm a formičkou vykrajujeme srdíčka.

Pečeme je na plechu s pečícím papírem při 170 ° C po dobu 7-8 minut.

Recept pokračuje na další straně

Upečená vychladlé srdíčka slepíme po dvou pomocí krému a uložíme je asi na dvě hodiny do chladničky.

Pokud nechcete připravovat krém, můžete použít i marmeládu.

Vychlazená koláčky namočíme do rozpuštěné hořké čokolády a ozdobíme podle vkusu.

Krásné vyzařují pokud je ještě po čokoládě obalit v strouhané čokoládě, nebo jejich čokoládou posypete.

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články