Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

3254
Sdílejte

Na desku prosejeme mouku s práškovým cukrem a kakaem, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme měkké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce odležet.

Vychlazené těsto pak rozválíme na sílu 2-3 mm a formičkou vykrajujeme srdíčka.

Pečeme je na plechu s pečícím papírem při 170 ° C po dobu 7-8 minut.

Recept pokračuje na další straně

Upečená vychladlé srdíčka slepíme po dvou pomocí krému a uložíme je asi na dvě hodiny do chladničky.

Pokud nechcete připravovat krém, můžete použít i marmeládu.

Vychlazená koláčky namočíme do rozpuštěné hořké čokolády a ozdobíme podle vkusu.

Krásné vyzařují pokud je ještě po čokoládě obalit v strouhané čokoládě, nebo jejich čokoládou posypete.

 

Kam dál?

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Další články