Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

2973
Sdílejte

100 g másla

1 lžička moučkového cukru

100 g Salka

100 g změklé hořké čokolády

podle chuti rum

dále:

rozpuštěnou čokoládu

nastrouhanou čokoládu

Recept pokračuje na další straně

Na krém vyšleháme máslo s práškovým cukrem, zašleháme Salko a změklou čokoládu a přidáme podle chuti rum.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články