Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

3147
Sdílejte

100 g másla

1 lžička moučkového cukru

100 g Salka

100 g změklé hořké čokolády

podle chuti rum

dále:

rozpuštěnou čokoládu

nastrouhanou čokoládu

Recept pokračuje na další straně

Na krém vyšleháme máslo s práškovým cukrem, zašleháme Salko a změklou čokoládu a přidáme podle chuti rum.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články