Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!

3355
Sdílejte

100 g másla

1 lžička moučkového cukru

100 g Salka

100 g změklé hořké čokolády

podle chuti rum

dále:

rozpuštěnou čokoládu

nastrouhanou čokoládu

Recept pokračuje na další straně

Na krém vyšleháme máslo s práškovým cukrem, zašleháme Salko a změklou čokoládu a přidáme podle chuti rum.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články