Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

6848
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Aby se vám s ním snadněji pracovalo, můžete si ruce potřít olejem.

S těstem HNED pracujeme, rukou vytvarujeme „placku“ a vyřízneme čtverce nebo kruhy. Plníme povidly.

Ukládáme vedle sebe na plech vyložený papírem.

Každou buchtu potřeme z hora a ze stran olejem. Já jsem posypala i mandlovými lupínky.

Dáme do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články