Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

5105
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Aby se vám s ním snadněji pracovalo, můžete si ruce potřít olejem.

S těstem HNED pracujeme, rukou vytvarujeme „placku“ a vyřízneme čtverce nebo kruhy. Plníme povidly.

Ukládáme vedle sebe na plech vyložený papírem.

Každou buchtu potřeme z hora a ze stran olejem. Já jsem posypala i mandlovými lupínky.

Dáme do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články