Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

6293
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Aby se vám s ním snadněji pracovalo, můžete si ruce potřít olejem.

S těstem HNED pracujeme, rukou vytvarujeme „placku“ a vyřízneme čtverce nebo kruhy. Plníme povidly.

Ukládáme vedle sebe na plech vyložený papírem.

Každou buchtu potřeme z hora a ze stran olejem. Já jsem posypala i mandlovými lupínky.

Dáme do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články