Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

6005
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Aby se vám s ním snadněji pracovalo, můžete si ruce potřít olejem.

S těstem HNED pracujeme, rukou vytvarujeme „placku“ a vyřízneme čtverce nebo kruhy. Plníme povidly.

Ukládáme vedle sebe na plech vyložený papírem.

Každou buchtu potřeme z hora a ze stran olejem. Já jsem posypala i mandlovými lupínky.

Dáme do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články