Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

2921
Sdílejte

povidla

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mléka přidáme 2 lžíce krystalového cukru a dáme ohřát.

Do misky si připravíme mouku, přidáme trošku soli a špetku jedlé sody.

Do poloviny zahřátého mléka si rozdrobíme kostku droždí a necháme podrost.

Do nádobky s moukou, solí a sodou vlijeme mléko s droždím, olej a přiléváme druhou polovinu mléka.

Vypracujeme těsto. Těsto by nemělo velmi lepit na ruce.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články