Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

6293
Sdílejte

povidla

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mléka přidáme 2 lžíce krystalového cukru a dáme ohřát.

Do misky si připravíme mouku, přidáme trošku soli a špetku jedlé sody.

Do poloviny zahřátého mléka si rozdrobíme kostku droždí a necháme podrost.

Do nádobky s moukou, solí a sodou vlijeme mléko s droždím, olej a přiléváme druhou polovinu mléka.

Vypracujeme těsto. Těsto by nemělo velmi lepit na ruce.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články