Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

5105
Sdílejte

povidla

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mléka přidáme 2 lžíce krystalového cukru a dáme ohřát.

Do misky si připravíme mouku, přidáme trošku soli a špetku jedlé sody.

Do poloviny zahřátého mléka si rozdrobíme kostku droždí a necháme podrost.

Do nádobky s moukou, solí a sodou vlijeme mléko s droždím, olej a přiléváme druhou polovinu mléka.

Vypracujeme těsto. Těsto by nemělo velmi lepit na ruce.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články