Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!

6005
Sdílejte

povidla

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mléka přidáme 2 lžíce krystalového cukru a dáme ohřát.

Do misky si připravíme mouku, přidáme trošku soli a špetku jedlé sody.

Do poloviny zahřátého mléka si rozdrobíme kostku droždí a necháme podrost.

Do nádobky s moukou, solí a sodou vlijeme mléko s droždím, olej a přiléváme druhou polovinu mléka.

Vypracujeme těsto. Těsto by nemělo velmi lepit na ruce.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články