Dominika Gottová dostala milionovou nabídku od svého ctitele z Prahy. Chce za ní….

12940
Sdílejte

Dominika Gottová má pořád samé tajemství. Před několika dny odletěla do Finska a bylo známo,že je stále zamilovaná do svého muže Tima Tolkkiho, a v Praze zůstal jeden její ctitel, který na ní rozhodně nezanevřel a když přiletěla,tak na ní čekal s velkou kyticí na letišti Václava Havla.

Petr Veselý, který je přítelem Josefa Rychtáře a ,, proslavil “ i jeho obhajovou, s Dominikou se zná. A co si sliboval od své cesty na letiště ?
Doufala, že ve Finsku znovu najde štěstí, místo toho se pokusila o sebevraždu. Dominika Gottová se s týdenním zpožděním vrátila do Česka, kde bude podle všeho minimálně do konce prosince, protože ve Finsku se svým mužem nemají doslova kde složit hlavu.

V Praze na letišti na ni čekalo překvapení v podobě Petra Veselého. Ten je podle našich informací do Dominiky bezhlavě zamilovaný a prý udělá cokoliv, aby se do Finska už nevrátila.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články