Recept pokračuje na další straně
postup:
Do mísy si vložíme rozbité vejce, přidáme cukr a metličkou vyšleháme do pěny. Nalijeme olej, přidáme vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Potom nasypeme mouku spolu s kypřícím práškem a rukou vymícháme kompaktní těsto . To rozdělíme na dvě přibližně stejné části.
Jednu část odebereme do samostatné misky a do druhé přimícháme kakao.
Základní těsto si vypracujeme s trochou mouky, aby se s ním dobře pracovalo a aby se nelepilo. Pak ho přendáme na pečicí papír.
Těsto rozválíme na tenkou placku. Totéž uděláme i s kakaovým těstem a potom jej pomocí pečícího papíru přeneseme na základní těsto, čímž se vytvoří dvě vrstvy.
Pomocí válečku jich spojíme tak, že kakaové těsto zaválíme do základního.
Svineme od kraje z jedné strany směrem do středu a pak z druhé strany.