Božsky jemná čokoládová roláda „Kočičí oči“: Dezert, který trumfne i dort – každý ho miluje!

2835
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mísy si vložíme rozbité vejce, přidáme cukr a metličkou vyšleháme do pěny. Nalijeme olej, přidáme vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Potom nasypeme mouku spolu s kypřícím práškem a rukou vymícháme kompaktní těsto . To rozdělíme na dvě přibližně stejné části.

Jednu část odebereme do samostatné misky a do druhé přimícháme kakao.

Základní těsto si vypracujeme s trochou mouky, aby se s ním dobře pracovalo a aby se nelepilo. Pak ho přendáme na pečicí papír.

Těsto rozválíme na tenkou placku. Totéž uděláme i s kakaovým těstem a potom jej pomocí pečícího papíru přeneseme na základní těsto, čímž se vytvoří dvě vrstvy.

Pomocí válečku jich spojíme tak, že kakaové těsto zaválíme do základního.

Svineme od kraje z jedné strany směrem do středu a pak z druhé strany.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články