Božsky jemná čokoládová roláda „Kočičí oči“: Dezert, který trumfne i dort – každý ho miluje!

3078
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do mísy si vložíme rozbité vejce, přidáme cukr a metličkou vyšleháme do pěny. Nalijeme olej, přidáme vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Potom nasypeme mouku spolu s kypřícím práškem a rukou vymícháme kompaktní těsto . To rozdělíme na dvě přibližně stejné části.

Jednu část odebereme do samostatné misky a do druhé přimícháme kakao.

Základní těsto si vypracujeme s trochou mouky, aby se s ním dobře pracovalo a aby se nelepilo. Pak ho přendáme na pečicí papír.

Těsto rozválíme na tenkou placku. Totéž uděláme i s kakaovým těstem a potom jej pomocí pečícího papíru přeneseme na základní těsto, čímž se vytvoří dvě vrstvy.

Pomocí válečku jich spojíme tak, že kakaové těsto zaválíme do základního.

Svineme od kraje z jedné strany směrem do středu a pak z druhé strany.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články