Božsky jemná čokoládová roláda „Kočičí oči“: Dezert, který trumfne i dort – každý ho miluje!

2364
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Čokoládu si nalámeme a dáme do hrnce. Ve vodní lázni si čokoládu rozpustíme tak, aby vznikla kompaktní poleva. Mezitím si upečeme roládu na 170 ° C v předehřáté troubě do zlatova. Po upečení ji polijeme čokoládovou polevou. Do středu nasypeme nasekané ořechy.

 

Roládu si nakrájíme a můžeme ji podávat.

 

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články