3 TOP krémy na zákusky a dorty: Pozvednou vaše dezerty na vyšší úroveň a budou chutnat lépe než z cukrárny !

25506
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

kávový krém

potřebujeme:

500 g másla – změklého ale studeného

1 plechovku kondenzovaného mléka

3 PL horké vody

2 lžičky granulované kávy

postup:

Do šálku si nalijte 3 lžíce horké vody a rozmíchejte s kávou. Nechte úplně vychladnout. Máslo si vyšlehejte do pěny a následně opět zašleháme kondenzované mléko. Kondenzované mléko by mělo přidávat studené přímo z chladničky. Nakonec důkladně zašleháme kávu. Hotovo!

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články