Z listového těsta už nepeču, toto je jednička: Fantastické těsto na štrůdl z jogurtu – vypadá jako z cukrárny a ta vůně v kuchyni se nedá popsat !

6513
Sdílejte

Všechny přísady si v misce smícháme v misce.

Platí, že pokud je těsto husté, přidáme mléko.

Necháme odstát 1 hodinu v chladu.


Pak uděláme 4 bochníky, které na tenko rozválíme a plníme libovolně.

Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na 180 ° C do zlatova.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články