Z listového těsta už nepeču, toto je jednička: Fantastické těsto na štrůdl z jogurtu – vypadá jako z cukrárny a ta vůně v kuchyni se nedá popsat !

6901
Sdílejte

Všechny přísady si v misce smícháme v misce.

Platí, že pokud je těsto husté, přidáme mléko.

Necháme odstát 1 hodinu v chladu.


Pak uděláme 4 bochníky, které na tenko rozválíme a plníme libovolně.

Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na 180 ° C do zlatova.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články