Z listového těsta už nepeču, toto je jednička: Fantastické těsto na štrůdl z jogurtu – vypadá jako z cukrárny a ta vůně v kuchyni se nedá popsat !

5586
Sdílejte

Všechny přísady si v misce smícháme v misce.

Platí, že pokud je těsto husté, přidáme mléko.

Necháme odstát 1 hodinu v chladu.


Pak uděláme 4 bochníky, které na tenko rozválíme a plníme libovolně.

Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na 180 ° C do zlatova.

Kam dál?

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Další články