Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

25738
Sdílejte

1 cibuli

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Žebírka si omyjeme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na menší porce.

2. Cibuli si očistíme, nakrájíme na poloviční kroužky a přidáme k žebrům.

3. Osolíme, opepříme, žebra potřeme hořčicí, zalijeme pivem a dobře promícháme.

4. Maso přikryjeme a necháme takto v chladničce stát asi 1 – 2 hodiny.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články