Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

30254
Sdílejte

Tyto žebírka jsou velmi chutné, jemné a šťavnaté. Skvěle se hodí na běžný den, ale i na posezení s rodinou či přáteli. Tento recept si určitě uložte, bude se vám hodit.

Potřebujeme:

1 kg vepřových žeber

1 sklenice piva

1 PL rostlinného oleje

sůl, pepř podle chuti

1 PL hořčice

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články