Taková fajnová žebírka jste ještě nejedli: Jsou neuvěřitelně šťavnatá a ta chuť vás dostane !

51929
Sdílejte

1/2 lžičky pepře

1/2 lžičky skořice

2 lžičky hnědého cukru

1/2 citronu

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. V misce si smícháme jablečné pyré s kečupem, cukrem, sójovou omáčkou, šťávou z citronu , pepřem, česnekem, červenou paprikou, skořicí a dobře promícháme.

2. Žebra vložíme do velké mísy, zalijeme marinádou a pořádně potřeme, aby jí byly celé pokryty.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články