Taková fajnová žebírka jste ještě nejedli: Jsou neuvěřitelně šťavnatá a ta chuť vás dostane !

15750
Sdílejte

3. Necháme marinovat alespoň 30 minut.

4. Po uplynutí této doby žebírka přendáme na plech a přikryjeme alobalem.

Recept pokračuje na další straně

5. Vložíme do trouby předehřáté na 220 ° C a pečeme asi 50 minut. Pak odstraníme alobal a pokud je tam příliš mnoho šťávy, odebereme z ní.

6. Vložíme zpět do trouby a necháme péct ještě dalších 30 – 40 minut do zlatova.

Hotovo! Přejeme dobrou chuť!

Videonávod

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články