Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !

39142
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Uvařené maso, slaninu, i zeleninu umeleme mlýnkem na maso.

Spolu s masem a zeleninou umeleme i obsah pánve, čili orestovanou pečeni na cibulce.

Do této směsi přidáme vajíčka, osolíme, opepříme podle chuti a důkladně promícháme. Můžeme přidat i trochu sójové omáčky.

Recept pokračuje na další straně

Hotovou paštiku naplníme do sterilizovaných sklenic, uzavřeme víčkem a poklademe do širokého hrnce. Na dno hrnce dáme utěrku a sklenice zalijeme vodou.

Přikryjeme pokličkou a dáme na sporák. Na mírném ohni zavařujeme po dobu 1 hodiny. Paštika je připravena. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články