Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !

23873
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Uvařené maso, slaninu, i zeleninu umeleme mlýnkem na maso.

Spolu s masem a zeleninou umeleme i obsah pánve, čili orestovanou pečeni na cibulce.

Do této směsi přidáme vajíčka, osolíme, opepříme podle chuti a důkladně promícháme. Můžeme přidat i trochu sójové omáčky.

Recept pokračuje na další straně

Hotovou paštiku naplníme do sterilizovaných sklenic, uzavřeme víčkem a poklademe do širokého hrnce. Na dno hrnce dáme utěrku a sklenice zalijeme vodou.

Přikryjeme pokličkou a dáme na sporák. Na mírném ohni zavařujeme po dobu 1 hodiny. Paštika je připravena. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články