Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !

23927
Sdílejte

2 kuličky nového koření

3 cibule

3 stroužky česneku

2 vejce

sůl, pepř podle chuti

volitelné: sójová omáčka

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do velkého hrnce dáme krkovičku, slaninu, jednu cibuli, česnek, celer, bobkový list, mrkev, petržel, nové koření a zalijeme vodou.

Přikryjeme pokličkou a dáme vařit. Mezitím si pokrájíme nadrobno zbývající dvě cibule. Pečeni si rovněž pokrájíme na menší kousky.

Na pánvi si rozpustíme trochu másla, dáme orestovat cibuli a potom i pečeni. Uvařené maso i zeleninu si přendáme do misky.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články