Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !

40413
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Uvařené maso, slaninu, i zeleninu umeleme mlýnkem na maso.

Spolu s masem a zeleninou umeleme i obsah pánve, čili orestovanou pečeni na cibulce.

Do této směsi přidáme vajíčka, osolíme, opepříme podle chuti a důkladně promícháme. Můžeme přidat i trochu sójové omáčky.

Recept pokračuje na další straně

Hotovou paštiku naplníme do sterilizovaných sklenic, uzavřeme víčkem a poklademe do širokého hrnce. Na dno hrnce dáme utěrku a sklenice zalijeme vodou.

Přikryjeme pokličkou a dáme na sporák. Na mírném ohni zavařujeme po dobu 1 hodiny. Paštika je připravena. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články