Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !

35480
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Uvařené maso, slaninu, i zeleninu umeleme mlýnkem na maso.

Spolu s masem a zeleninou umeleme i obsah pánve, čili orestovanou pečeni na cibulce.

Do této směsi přidáme vajíčka, osolíme, opepříme podle chuti a důkladně promícháme. Můžeme přidat i trochu sójové omáčky.

Recept pokračuje na další straně

Hotovou paštiku naplníme do sterilizovaných sklenic, uzavřeme víčkem a poklademe do širokého hrnce. Na dno hrnce dáme utěrku a sklenice zalijeme vodou.

Přikryjeme pokličkou a dáme na sporák. Na mírném ohni zavařujeme po dobu 1 hodiny. Paštika je připravena. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články