Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !

40413
Sdílejte

2 kuličky nového koření

3 cibule

3 stroužky česneku

2 vejce

sůl, pepř podle chuti

volitelné: sójová omáčka

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do velkého hrnce dáme krkovičku, slaninu, jednu cibuli, česnek, celer, bobkový list, mrkev, petržel, nové koření a zalijeme vodou.

Přikryjeme pokličkou a dáme vařit. Mezitím si pokrájíme nadrobno zbývající dvě cibule. Pečeni si rovněž pokrájíme na menší kousky.

Na pánvi si rozpustíme trochu másla, dáme orestovat cibuli a potom i pečeni. Uvařené maso i zeleninu si přendáme do misky.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články