Super rychlé a křehoučké jablečné sušenky. Vydrží čerstvé celý týden !

11024
Sdílejte

V misce si smícháme vejce s cukrem a špetkou soli.

Vyšleháme. Přidáme nakrájené změknuté máslo a opět prošleháme.


Přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva, zamícháme do těsta.

Jablka si nakrájíme na drobné kostičky a zamícháme do těsta. Pracujeme lžící.

Následně z těsta formujeme pomocí dvou lžic jednotlivé sušenky na plech vyložený papírem na pečení.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů, dokud sušenky nejsou nahnědlé.

Upečené sušenky poprášíme moučkovým cukrem a když vychladnou, podáváme.

Video postup:

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články