Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

2435
Sdílejte

Nejdříve si vylisujte česnek a smíchejte ho s hořčicí, medem, olejem, solí a pepřem.

Připravenou směsí pak potřete vepřová žebra z obou stran .


Potom si oloupejte a nakrájejte brambory, které rozmístěte po plechu, zda v zapékací misce. Nezapomeňte přidat nakrájenou cibuli.

Na všechno pak vyskládejte vepřové plátky.

Recept pokračuje na další straně

Vše zakryjte fólií a pečte, doku brambory nezměknou a vepřové masíčko nepustí dostatečnou šťávu .

Ke konci doporučujeme ještě odstranit fólii a dopéct cca 10-15 minut při vyšší teplotě.

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články