Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

2516
Sdílejte

Nejdříve si vylisujte česnek a smíchejte ho s hořčicí, medem, olejem, solí a pepřem.

Připravenou směsí pak potřete vepřová žebra z obou stran .


Potom si oloupejte a nakrájejte brambory, které rozmístěte po plechu, zda v zapékací misce. Nezapomeňte přidat nakrájenou cibuli.

Na všechno pak vyskládejte vepřové plátky.

Recept pokračuje na další straně

Vše zakryjte fólií a pečte, doku brambory nezměknou a vepřové masíčko nepustí dostatečnou šťávu .

Ke konci doporučujeme ještě odstranit fólii a dopéct cca 10-15 minut při vyšší teplotě.

Kam dál?

Varování: Když jednou vyzkoušíte tyto ořechové mušle, budete je péct každý rok!

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Další články