Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

2249
Sdílejte

Rádi byste připravili vašim strávníkům dobrou teplou a kvalitní večeři? Přesto však chodíte domů z práce velmi pozdě a od únavy už skoro nevidíte? Pak pro vás máme výborný recept na pečené medové vepřová žebírka se šťavnatými a měkkými bramborami.

Velkou výhodou pak je, že připravujete přílohu a maso v jednom! Nemusíte tak zbytečně trávit 2x více času přípravou. Co si budeme říkat, kdo by nechtěl ušetřit čas a spoustu čistého nádobí.

Potřebujeme:

2,5 kg vepřových žeber

1 stroužek česneku

sůl a pepř podle chuti

3 lžičky medu

Kam dál?

„Opilý Izidor“ je oblíbený dezert , který spojuje lahodnou chuť ořechů, rumu a piškoty

Rychlé a jednoduché krémeše z listového těsta! Každý chce tento recept

Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

Další články