Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

2358
Sdílejte

Rádi byste připravili vašim strávníkům dobrou teplou a kvalitní večeři? Přesto však chodíte domů z práce velmi pozdě a od únavy už skoro nevidíte? Pak pro vás máme výborný recept na pečené medové vepřová žebírka se šťavnatými a měkkými bramborami.

Velkou výhodou pak je, že připravujete přílohu a maso v jednom! Nemusíte tak zbytečně trávit 2x více času přípravou. Co si budeme říkat, kdo by nechtěl ušetřit čas a spoustu čistého nádobí.

Potřebujeme:

2,5 kg vepřových žeber

1 stroužek česneku

sůl a pepř podle chuti

3 lžičky medu

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články