Pečené karbanátky v omáčce: Ještě jsem nejedla nic lepší z mletého masa, chuť překvapí i náročné strávníky !

13404
Sdílejte

4. Pekáček přikryjeme a pečeme na 190-200 stupňů , cca 35-45 minut. Před koncem pečení odkryjeme a dopečeme. Omáčku můžeme rozmixovat , pokud vám nevadí kousky nechte tak, jak je. Ozdobíme nasekanou petrželkou. Dobrou chuť

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články