Ovocný koláč, bez pečení, hotový za 20 minut. Rychlý recept na fantastický dezert

20012
Sdílejte

Zamíchat vodu, džus a rum. Krátko namočte sušenky a po jednom jich uložit do formy.

Na krém uvaříme puding s cukrem, vanilkovým cukrem a štipkou soli a do vychladnutého krému přidáme našlehané máslo.

Sušenky zalejeme krémem.

Smetanu našleháme a rovnoměrně rozetřeme na pudingový krém.

Koláč vložíme do chladničky.

Želatinu necháme nabobtnat v studené vodě.

Ovoce dáme rozvařit s cukrem na plameň, aby jsme získali hustou kaši – tu potom ještě můžeme rozmixovat.

V horké želatině rozmícháme želatinu (už nevaříme).

Želatinovou směs naneseme na vrch dezertu a necháme ztuhnout.

Přejeme vám dobrou chuť! 

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články