Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

7757
Sdílejte

Postup:

Zvolené ovoce pořádně rozmixujeme v mixéru.

Rozmixované ovoce scedíme přes sítko. Měly by nám zůstat zhruba 2 hrnky šťávy.

Polovinu šťávy vylijeme do hrnce.

Druhou polovinu šťávy necháme v misce, posypeme ji želatinou a necháme pár minut nabobtnat.

Šťávu v hrnci začneme ohřívat na mírném plameni a po chvíli k ní přimícháme šťávu smíchanou se želatinou.

Pořádně promícháme, aby nezůstaly žádné hrudky. Přidáme šťávu z citronu a opět promícháme.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články