Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

7105
Sdílejte

Postup:

Zvolené ovoce pořádně rozmixujeme v mixéru.

Rozmixované ovoce scedíme přes sítko. Měly by nám zůstat zhruba 2 hrnky šťávy.

Polovinu šťávy vylijeme do hrnce.

Druhou polovinu šťávy necháme v misce, posypeme ji želatinou a necháme pár minut nabobtnat.

Šťávu v hrnci začneme ohřívat na mírném plameni a po chvíli k ní přimícháme šťávu smíchanou se želatinou.

Pořádně promícháme, aby nezůstaly žádné hrudky. Přidáme šťávu z citronu a opět promícháme.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články