Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

6254
Sdílejte

Postup:

Zvolené ovoce pořádně rozmixujeme v mixéru.

Rozmixované ovoce scedíme přes sítko. Měly by nám zůstat zhruba 2 hrnky šťávy.

Polovinu šťávy vylijeme do hrnce.

Druhou polovinu šťávy necháme v misce, posypeme ji želatinou a necháme pár minut nabobtnat.

Šťávu v hrnci začneme ohřívat na mírném plameni a po chvíli k ní přimícháme šťávu smíchanou se želatinou.

Pořádně promícháme, aby nezůstaly žádné hrudky. Přidáme šťávu z citronu a opět promícháme.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články