Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

24040
Sdílejte

Když těsto vykyne, vmícháme do něj čokoládové lupínky, přendáme na desku posypanou moukou a rozválíme na tloušťku 1 cm.

Vykrojíme kruhy a necháme ještě kynout, dokud se nezahřeje trouba.

V předehřáté troubě při 180 stupních pečeme asi 20-25 minut dozlatova.

Koblížky se krásně nafouknou. Koblížky jsou výborné a vůbec nejsou mastné, jako klasické smažené koblihy.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články