Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

23605
Sdílejte

Když těsto vykyne, vmícháme do něj čokoládové lupínky, přendáme na desku posypanou moukou a rozválíme na tloušťku 1 cm.

Vykrojíme kruhy a necháme ještě kynout, dokud se nezahřeje trouba.

V předehřáté troubě při 180 stupních pečeme asi 20-25 minut dozlatova.

Koblížky se krásně nafouknou. Koblížky jsou výborné a vůbec nejsou mastné, jako klasické smažené koblihy.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články