Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

23891
Sdílejte

Když těsto vykyne, vmícháme do něj čokoládové lupínky, přendáme na desku posypanou moukou a rozválíme na tloušťku 1 cm.

Vykrojíme kruhy a necháme ještě kynout, dokud se nezahřeje trouba.

V předehřáté troubě při 180 stupních pečeme asi 20-25 minut dozlatova.

Koblížky se krásně nafouknou. Koblížky jsou výborné a vůbec nejsou mastné, jako klasické smažené koblihy.

Dobrou chuť!

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články