Těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem.
Znovu ho přeložte na pomoučený pracovní desku, posypte trochou mouky, prohněťte a opět odložte do mísy přikryté potravinářskou fólií.
Nechte opět kynout 30 minut na teplém místě. Potom přeložte na pomoučený pracovní desku.
Těsto rozřízněte přibližně na stejné části a každý kousek vyformujte do malého bochánky.
Přikryjte jejich potravinářskou fólií a nechte podkynout dalších 10 minut. Potom každý kousek vyválejte na placku a srolujte na rohlík.
Recept pokračuje na další straně
Rohlíky poklademe na plech pokrytý pečícím papírem, pocákáme trochou teplé vody a můžete je případně posypat sezamem.
Dokud se vám předehřeje trouba na 200 ° C nechte rohlíky přikryté bavlněnou utěrkou.
Pak je vložte do trouby a pečte asi 20 minut. Upečené rohlíky můžete pro hezčí vzhled potřít rozpuštěným máslem.