Falešné linecké z pudinku z kysané smetany: Klasiku už nedělám – koláčky jsou mnohem jemnější a krásně voní !

19563
Sdílejte

V misce si promícháme sypké přísady, přidáme nakrájené máslo , žloutek a smetanu.

Vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce – ideálně do druhého dne.

Na druhý den vyjmeme z chladničky , rozválíme na posypané desce a vykrajujeme tvary.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme na plechu vystlaném pečícím papírem a při 180 st . pečeme podle trouby – koláčky mohou světlejší nebo tmavší, podle toho, jaké je chcete mít.

Stačí jim jen pár minut pečení.

Lepíme pomocí marmelády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články