Falešné linecké z pudinku z kysané smetany: Klasiku už nedělám – koláčky jsou mnohem jemnější a krásně voní !

18750
Sdílejte

V misce si promícháme sypké přísady, přidáme nakrájené máslo , žloutek a smetanu.

Vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce – ideálně do druhého dne.

Na druhý den vyjmeme z chladničky , rozválíme na posypané desce a vykrajujeme tvary.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme na plechu vystlaném pečícím papírem a při 180 st . pečeme podle trouby – koláčky mohou světlejší nebo tmavší, podle toho, jaké je chcete mít.

Stačí jim jen pár minut pečení.

Lepíme pomocí marmelády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články