Falešné linecké z pudinku z kysané smetany: Klasiku už nedělám – koláčky jsou mnohem jemnější a krásně voní !

21805
Sdílejte

V misce si promícháme sypké přísady, přidáme nakrájené máslo , žloutek a smetanu.

Vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce – ideálně do druhého dne.

Na druhý den vyjmeme z chladničky , rozválíme na posypané desce a vykrajujeme tvary.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme na plechu vystlaném pečícím papírem a při 180 st . pečeme podle trouby – koláčky mohou světlejší nebo tmavší, podle toho, jaké je chcete mít.

Stačí jim jen pár minut pečení.

Lepíme pomocí marmelády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články