Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

12333
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nachystáme si vodní lázeň , který dáme na plamen a necháme zahřívat.

Přidáme bílky s cukrem – občas promícháme a sledujeme teplotu. Teplota by se měla pohybovat kolem 74 stupňů Celsia .

Přidáme i trochu citronové šťávy .

Ještě horkou směs přelijeme do mixéru a necháme šlehat asi 15 minut . Do sněhu můžeme přidat i gelové potravinářské barvivo.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články