Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

12912
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nachystáme si vodní lázeň , který dáme na plamen a necháme zahřívat.

Přidáme bílky s cukrem – občas promícháme a sledujeme teplotu. Teplota by se měla pohybovat kolem 74 stupňů Celsia .

Přidáme i trochu citronové šťávy .

Ještě horkou směs přelijeme do mixéru a necháme šlehat asi 15 minut . Do sněhu můžeme přidat i gelové potravinářské barvivo.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články