Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

12146
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nachystáme si vodní lázeň , který dáme na plamen a necháme zahřívat.

Přidáme bílky s cukrem – občas promícháme a sledujeme teplotu. Teplota by se měla pohybovat kolem 74 stupňů Celsia .

Přidáme i trochu citronové šťávy .

Ještě horkou směs přelijeme do mixéru a necháme šlehat asi 15 minut . Do sněhu můžeme přidat i gelové potravinářské barvivo.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články