Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

13889
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nachystáme si vodní lázeň , který dáme na plamen a necháme zahřívat.

Přidáme bílky s cukrem – občas promícháme a sledujeme teplotu. Teplota by se měla pohybovat kolem 74 stupňů Celsia .

Přidáme i trochu citronové šťávy .

Ještě horkou směs přelijeme do mixéru a necháme šlehat asi 15 minut . Do sněhu můžeme přidat i gelové potravinářské barvivo.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články