Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

12946
Sdílejte


Na plech vyložený papírem stříkáme pomocí cukrářského sáčku jednotlivé pusinky – měly by mít stejnou velikost.

Při teplotě 100 stupňů sušíme v troubě asi hodinu (podle velikosti pusinek). Pokud je to možné zvolte funkci ventilátor, sušení se urychlí.

Video postup:

 

Kam dál?

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Další články